Меркурий официално е ретрограден. Може би сте чували хората да

...
Меркурий официално е ретрограден. Може би сте чували хората да
Коментари Харесай

Меркурий е ретрограден! Ето как ни влияят мистичните му свойства

Меркурий публично е назадничав. Може би сте чували хората да се оплакват от астрологичния феномен, обвинявайки другите си несгоди в придвижването на планетата. Но какво значи Меркурий да бъде „ назадничав “ и по какъв начин тази съответна планета въздейства на нашето всекидневие?

Ето какво споделя астрологът Уейд Кейвс за мистичните свойства на ретроградния Меркурий и кои области от живота ви може да изпитат най-голямо въздействие.

Датите на назадничав Меркурий за 2023 г

Меркурий е назадничав по-често от други планети, нормално два до три пъти годишно.

През 2023 година Меркурий ще бъде назадничав в дните:
От 21 април до 14 майОт 23 август до 14 септемвриОт 13 декември до 1 януари 2024г
Кога свършва ретроградният Меркурий?

Настоящият назадничав Меркурий завършва на 14 май.

Ретрограден ли е Меркурий?

Да, сега Меркурий е назадничав. Въпреки че е известен диалект да се каже „ назадничав ", това е граматически погрешно. Вместо това верен е изразът „ живакът е назадничав “, тъй като назадничав е прилагателно и би трябвало да се употребява като такова.

Какво е назадничав живак?

За планети, които са в нашата орбита като Меркурий и Венера – макар че през множеството време наподобява, че се движат в същата посока като другите планети – понякога те основават оптична заблуда. Когато кръжат назад и се намират сред Земята и Слънцето, за известно време наподобява, че се въртят обратно. Това е, когато те са " ретроградни ".

Въпреки че е заблуда, ретроградният Меркурий има огромна тежест в астрологията. „ Това е философски принцип, че методът, по който наподобяват нещата, предава значение “, изяснява Кейвс, „ Това е субективна действителност. “

Какво значи назадничав живак?

В астрологията ретроградният живак символизира придвижване против прилива, споделя Кейвс. „ На световно светско равнище, когато всичко е разпределено по равно, ще почувствате малко повече институционален безпорядък от естественото “, изяснява той. „ Хората могат да изпитат забавяния, съмнения, повреждане на нещата или привършване на силата “ , прибавя той.

Тъй като ретроградността е моментът, в който Земята е най-близо до друга планета, това също съставлява време, когато не можем да мислим за огромен предстоящ план. Вместо това на моменти можем да бъдем сведени до суровите на практика действителности.

Как въздейства ретроградният Меркурий?

„ Ретроградният Меркурий има директен резултат върху предаването на информация “, споделя Кейвс „ Има директна връзка с мрежи, връзки, поща “, отбелязва той.

Меркурийните знаци Дева и Близнаци постоянно ще бъдат наранени от това. А този съответен назадничав Меркурий, който тече от 21 април до 14 май, Телецът ще бъде изключително обиден, както и другите закрепени знаци: Скорпион, Лъв и Водолей.

Какъв е интервалът на ретроградна сянка на живака?

Илюзията за назадничавост демонстрира, че планетата се движи напред, по-късно се движи обратно и по-късно още веднъж се движи напред. Всичко в границите на този зигзаговиден интервал се смята за „ интервал на ретроградна сянка на живака “, споделя Кейвс. Някои имат вяра, че ще изпитате вълнообразни резултати от ретроградността по време на интервала на сянка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР