Мерил Стрийп, която се раздели със съпруга си, скулптора Дон

...
Мерил Стрийп, която се раздели със съпруга си, скулптора Дон
Коментари Харесай

На 74 години тя си хвана ново гадже?

Мерил Стрийп, която се раздели със брачна половинка си, скулптора Дон Гъмър, преди няколко години, беше обвинена в любовна връзка с сътрудника си от сериала " Убийства в същата постройка “ Мартин Шорт. Двойката беше видяна дружно на премиите " Златен глобус ".

Твърди се, че връзките на актьорите са почнали на снимачната площадка на третия сезон на детективската история, където в сюжета те са играли любовници.

На " Златните глобуси “ Мерил и Мартин седяха на една маса един до различен и в компанията на колежката от сериала Селена Гомес.

Същата вечер Селена разговаряше с най-хубавата си приятелката си Тейлър Суифт и след това написа: " Казах на Тейлър за двама мои другари, които започнаха да излизат. Не че това визира някого. “ Някои консуматори допуснаха, че е изцяло допустимо Гомес да е говорила за новия разказ сред Мерил Стрийп и Мартин Шорт, съобщи БГНЕС.

73-годишният артист разяснява слуховете за връзка с Мерил Стрийп, като сподели, че те са " просто доста положителни другари “, оповестява TMZ. Но почитателите считат, че звездите просто не желаят да популяризират връзката си.

Миналата есен стана известно, че 74-годишната Мерил Стрийп се е разделила със брачна половинка си Дон Гъмър през 2017 година Бракът на актрисата и скулптора продължи съвсем 40 години. Двойката има четири възрастни деца и петима внуци. Мартин Шорт беше женен за канадската певица Нанси Долман в продължение на 30 години, която умря от рак през 2010 година Двойката има три деца в брака си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР