Мери Тотънхуд е известна ясновидка от Лондон. Неотдавна тя получава

...
Мери Тотънхуд е известна ясновидка от Лондон. Неотдавна тя получава
Коментари Харесай

Новите пророчества на Едгар Кейси

Мери Тотънхуд е известна ясновидка от Лондон. Неотдавна тя получава в детайли известие от своя преподавател – популярния предсказател Едгар Кейси, умрял през 60-те години на предишния век.

В положение на транс, Мери буквално записала предсказанията му. Приживе Едгар Кейси е прочут с точните си прогнози, а след себе си оставя доста почитатели и ръкопис с прогнози до 2000 година, който е бил открит в гроба му.

Според новото предсказване на Кейси, човечеството го чака цяла серия от произшествия. Край крайбрежията на Аляска ще има мощен гърмеж, а образувалите се великански талази ще залеят целия полуостров.

След това ще има прелом на земната кора в Арктика и Антарктида, което от своя страна ще докара до всеобщо изригване на вулкани и трусове в разнообразни точки на планетата. Например, изригването на вулкан в Мексико ще потопи в мрак територия с 40-милионно население. А най-мощното земетресение ще разцепи Съединени американски щати безусловно на две елементи.

 Апокалипсис

През идващите 10 годни ще бъде потвърдено визитата на земята от извънземни още преди зараждането на човешката цивилизация. Археолозите ще открият под Йерусалим руини от град, издигнат от пришълци от други планети. Ще бъдат открити скелети от същества, наподобяващи на двукраки делфини.

Производството на медикаменти ще има огромна развиване. Ще бъдат основани препарати, които да понижават потребността от сън. Заради което интензивният ни живот ще нарасне. А таблетки за ум ще покачват броя не гениите измежду хората. Чрез тези хапчета децата ще усвояват два пъти по-бързо образователния материал.

През идващите 10 години съгласно Едгар Кейси ще се случи изобретение с изключителна значимост. Ще бъде открита " частичката на Бога ". Това ще е най-малкият незабележим строителен материал на Вселената, написа в. " Зодиак и Мистерии ".

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР