Mercedes обяви, че новият A-Class седан- A-Class Saloon, ще бъде лансиран

...
Mercedes обяви, че новият A-Class седан- A-Class Saloon,
ще бъде лансиран
Коментари Харесай

Новият Mercedes A-Class седан идва в началото на 2019

Mercedes разгласи, че новият A-Class седан- A-Class Saloon, ще бъде стартиран на пазара първоначално на следващата година и паралелно с това анонсира и базовата му цена от малко под 31 000 евро (цена за Германия).

Най-евтината версия на Mercedes A-Class Saloon ще бъде базовото осъществяване A200, оборудвано с 1.3 литров мотор с оптималната мощност от 163 конски сили и шестстепенна ръчна предавателна кутия. Ролята на топ-версия в модификационното портфолио на модела изпълнява A 250 4MATIC с двулитров задвижващ агрегат с 224 конски сили и седемстепенна роботизирана трансмисия, и цена от 39 525 евро.

За новата от Mercedes са подготвили и няколко допълнителни пакета за персонализация и съоръжение, в това число Style, Progressive и AMG Line, както и вече традиционната за марката пилотна серия Edition 1. Последната, която ще бъде налична година след пазарното лансиране на модела, идва с нарастване в цената от малко над 7000 евро и предлага допълнително стилизирани детайли по екстериора и интериора, 19-цолови AMG многоспицови джанти, диодни High Performance фарове, спортни седалки с регулируеми подглавници, система за индиректно осветление на вътрешността и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР