Mercedes-Benz разкри нови подробности за концептуалната си електрическа разработка EQV, дебютираща на

...
Mercedes-Benz разкри нови подробности за
концептуалната си електрическа
разработка EQV, дебютираща на
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: Електрическият ван Mercedes Concept EQV

Mercedes-Benz разкри нови детайлности за концептуалната си електрическа разработка EQV, дебютираща на салона в Женева. Разработена въз основата на новото поколение на пътническия транспортьор V-Class, концепцията показва част от дизайн и технологичните решения, които ще забележим в нейната серийна версия, която от компанията дават обещание да показват на салона във Франкфурт през есента на тази година.

От Mercedes разказват Concept EQV като първия в света първокласен електрически многофункционален (MPV) автомобил и анонсират, че с помощта на мощната си батерия (100 kWh), ванът е в положение да измине с един неин заряд до 400 километра. Благодарение на системата за бърз заряд, акумулаторът може да бъде презареден с ток за изминаването на 100 километра само за 15 минути.

Еликтрическата задвижваща система на Mercedes Concept EQV включва също по този начин и електромотор с мощ от 150 кВт или 204 конски сили, а оптималната му скорост на движение е лимитирана на 160 км/ч.

От Mercedes-Benz също по този начин потвърждават желанието си да електрифицират продуктовата гама до 2022 година, което означава, че с електрифицирана модификация ще може да се похвали всеки един от моделите на компанията- от компактните модели до огромните SUV предложения.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР