Mercedes-Benz обяви, че компанията стартира продажбите на изцяло електрическия си пътнически превозвач

...
Mercedes-Benz обяви, че компанията стартира
продажбите на изцяло електрическия си
пътнически превозвач
Коментари Харесай

Минимум 71 000 евро за електрическия Mercedes-Benz EQV

Mercedes-Benz разгласи, че компанията стартира продажбите на напълно електрическия си пътнически транспортьор EQV, като анонсира и базовата му цена- 71 388 евро на територията на Германия.

Mercedes-Benz EQV, който от компанията определят като "електрически обемен седан ", е наличен за поръчка в дългата си версия EQV 300, която дава обещание до 418 километра свободен пробег с един заряд на батерията си.

Акумулаторният блок на Mercedes-Benz EQV 300 е с капацитет от 100 kWh, като 90 от тях са налични за прилагане. Задвижващият електромотор е с пикова мощ от 204 конски сили, а оптималната скорост на движение на мнофофункционалния (MPV) модел е електронно лимитирана на 140 км/ч.

Електрическият Mercedes-Benz EQV, който тежи 3.5 тона и се предлага както във версии с шест лични седалки, по този начин и в модификации със 7 и 8 седалки, стандартно е оборудван със система за бързо зареждане, която, при съществуване на съответната зарядна инфраструктура, обещава презареждане от 10 до 80% за към 45 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР