Mercedes-Benz обнови цялата си гама от бусове, включваща пътнически и

...
Mercedes-Benz обнови цялата си гама от бусове, включваща пътнически и
Коментари Харесай

Mercedes-Benz обнови цялата си гама от бусове


Mercedes-Benz обнови цялата си гама от бусове, включваща пътнически и лекотовани версии както с мотори, по този начин и с напълно електрическо задвижване. Гамата включва пътническите ванове EQV и V-класа, кемпера V-класа Marco Polo, както и лекотоварните Vito и eVito. Всички те получават леки образни промени и актуализирани интериори, добавяйки повече съоръжение за сигурност, комфорт и технологии.

 Mercedes показа пет нови буса - 2

Моделите са основани на третото потомство на V-класата, което дебютира през 2014 година и получи първия си фейслифт през 2019 година Новата актуализация носи модифицирана предна ризница със доста по-голяма решетка и по-модерни въздухозаборници. Всеки вид има неповторим дизайн за решетката, в композиция с разнообразни декоративни детайли. Очаквано, насочените към пасажерите V-класа и EQV наподобяват по-луксозно, до момента в който комерсиалните Vito и eVito имат различен метод с небоядисани брони в базовите си оборудвания.
 
 Mercedes показа пет нови буса - 3

Интериорът е друго място на което се виждат разликите сред пътническата и комерсиалната гама. V-класата и EQV възприемат цифров кокпит с един панел, в който са ситуирани два 12,3-инчови екрана, а арматурното табло е сходно на това в останалите оферти на Mercedes. От друга страна, Vito и eVito получават по-опростено оформление с 10,25-инчов сензорен екран и 5,5-инчов екран на арматурното табло.

 Mercedes показа пет нови буса - 4
 
Системите за сигурност също са с нови и усъвършенствани функционалности за подкрепяне на лидера, в това число деен помощник за поддържане на лентата, образован помощник за скорост и помощник за мъртвата зона. Активният помощник за съблюдаване на отдалеченост Distronic се предлага общоприетоо в EQV и V-класата, а във Vito и eVito е алтернатива.

 Mercedes показа пет нови буса - 5  Mercedes показа пет нови буса - 6

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР