Mercedes-AMG разпространи първите подробности, снимки и видео на новото поколение

...
Mercedes-AMG разпространи първите подробности, снимки и видео на новото поколение
Коментари Харесай

Новият Mercedes-AMG GT Coupe: Две версии, 4MATIC+ и две допълнителни седалки

Mercedes-AMG популяризира първите детайлности, фотоси и видео на новото потомство на суперспортното GT Coupe, което за първи път, с помощта на новата си концептуална база, ще бъде налично и в 2+2 локален вид.

Mercedes-AMG GT Coupe получава също по този начин умна адаптивна система за задвижване на четирите колела AMG Performance 4MATIC+, дейни аеродинамични детайли, дейна стабилизация на купето и система за завиване на задните колела, като всеки един от детайлите е част от общоприетото съоръжение на автомобила.

Новата генерация на Mercedes-AMG GT Coupe ще бъде стартирана на пазара в две съществени модификации- AMG GT 63 4MATIC+ Coupe и AMG GT 55 4MATIC+ Coupe, оптималните мощности на които са надлежно 585 и 476 конски сили.

Четирилитровият V-образен, осемцилиндров мотор и при двете модификации дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за надлежно 3.2 и 3.9 секунди и оптималната скорост на придвижване от 315 и 295 км/ч.



" Новото AMG GT Coupe комбинира извънредно динамични характерности на шофиране и отличителна динамичност с високо равнище на всекидневен комфорт ", разяснява Михаел Шийбе, ръководител на управителния ръб на Mercedes‑AMG GmbH и шеф на подразделенията Mercedes‑Benz G‑Class & Mercedes‑Maybach. " Нашето ново GT явно е върхов артикул в нашето разнообразно портфолио и заради тази причина е освен най-младият определящ марката представител на AMG, само че също по този начин и ясна отдаденост към спортните коли, създавани в Афалтербах. С новата пространствена идея и опционалните 2+2 седалки, ние отговаряме непосредствено на желанията на нашите клиенти ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР