МЕНСА иска да подложи на тест кандидатите за Европейския парламент

...
МЕНСА иска да подложи на тест кандидатите за Европейския парламент
Коментари Харесай

МЕНСА пак кани кандидатите за ЕП на тест за интелигентност

МЕНСА желае да подложи на тест претендентите за Европейския парламент и да разбере какъв е коефициентът им на просветеност.

" Правим го за шести следващи избори. Трябва да ни провокират да ги изберем и да знаем с какъв потенциал разполагат. Трябва всички, които ни ръководят, да минат 3 типа проби - нашия тест за просветеност, тест за опиати и психотест ", съобщи пред Bulgaria ON AIR зам.-председателят на МЕНСА България Христо Радков.

За година - 251 нападнати служители на реда, Слабаков със забележки към Министерство на вътрешните работи

Но за последните извършени 5 избори у нас за тест са се явили общо към 30 индивида, които са се кандидатирали за управнически позиции. От МЕНСА им дават опция да афишират своя резултат обществено.

Кандидатите заплащат теста като всеки различен човек и в случай че нещо ги тормози, от МЕНСА България не помнят за резултата и не го разкриват, означи Радков.

" Може би не разчитат на това си качество да привлекат вота на народа. В подобен случай за мен е чудно, че тези хора желаят да ни ръководят. Този тест мери просветеност. Това е бързината на процесора на един компютър ", сподели още той в студиото на " България заран ".

В Народното събрание би трябвало да се приказва за Европа, не за жилища

За локалната власт критериите може да не са толкоз повишени, посочи Радков. Но е уверен, че когато става дума за посланичество в Европа и национална власт, то би трябвало да се реагира съответно и да се отстояват точни критерии.

Радков разкри още, че явилите се нашенци на теста за просветеност на МЕНСА, дават над междинните резултати за света. Най-много от явилите се българи са IT експерти и инженери, явяват се още филолози и публицисти.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР