Мениджърите на и влязоха в задочна размяна на реплики преди

...
Мениджърите на и влязоха в задочна размяна на реплики преди
Коментари Харесай

Клоп и Гуардиола се захапаха преди неделното дерби

Мениджърите на и влязоха в задочна замяна на реплики преди дербито сред двата тима на " " в неделя. Повод за това стана изявлението на, че неговият тим би трябвало да играе непрестанно макар големите си проблеми с контузени футболисти, до момента в който " жителите " са имали пауза от две седмици поради аргументи, свързани със инфектирани играчи.

Ето и думите на двамата от днешните има конференции:

Клоп: " Трябва да играем футбол, да се възвръщаме и да използваме всяка минута, с цел да упражняваме. Не сми имали никаква отмора. Сити имаше две седмици поради аргументи, свързани с ковид ".

Джосеп Гуардиола одобри прекомерно персонално изказванието на Клоп и отговори по следния метод: " Той е в неточност. Имахме отмора от два месеца. Или три месеца? Не, четири месеца. Почивахме четири месеца и по тази причина сме в топ 4 в този момент. Юрген би трябвало да огледа още веднъж календара. Имахме инфектирани с ковид, поради което пропуснахме една седмица. На идната бяхме с едвам 14 индивида на " ". Утре, когато го видя (б.ред. дуелът е в неделя), ще му кажа какъв брой сме почивали. Изненадан съм. Не чаках това от Юрген. Не мислех, че е подобен вид управител. Той знае, че това не е истина. Всеки знае, че никой тим в Преmиър лийг не е имал две седмици отмора. Може би го е споделил по някаква причина, само че не чаках, че може да го направи. Може би съм бъркал ".
" He made a mistake, Jurgen has to see the calendar again. I'm surprised I thought Jurgen was not the type of manager to make that comment. "

Pep Guardiola responds to Jurgen Klopp's comments about Manchester City having 2 weeks off
— Football Daily (@footballdaily)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР