Мениджъри атакуват най-добрия футболист на Берое Вини Трибуле час по-скоро

...
Мениджъри атакуват най-добрия футболист на Берое Вини Трибуле час по-скоро
Коментари Харесай

Мениджъри пращат Трибуле в Турция, иска го и Левски

Мениджъри нападат най-хубавия футболист на Берое Вини Трибуле час по-скоро да напусне Стара Загора, написа през днешния ден вестник „ Мач Телеграф “. 

Камерунецът е изкушаван с оферти да играе в турски елитни клубове, в случай че успее да скъса контракта си с Берое. Засега Трибуле няма фиктивен мотив да го направи, само че доста скоро подобен ще се откри. Както е известно, финансовото положение на клуба е доста неприятно. Играчите не са получавали обещани от управлението награди, само че пък са получили една заплата. 

Мениджър на Трибуле е турчинът Огюзан Гучлу, който държи правата на футболисти от два елитни клуба в своята страна – Фенербахче и Истанбулспор. Той и негови сътрудници са задействали интервенция по прехвърлянето на Трибуле в югоизточната ни съседка. Обещанията са нападателят, който има четири гола от началото на сезона, да подпише контракт с някой от тези два отбора, а по-късно да бъде преотстъпен на по-нискоразреден отбор. Според други източници, интерес към техничния таран има и Левски. Там треньорът Николай Костов обезверено се нуждае от централен нападател. 

В момента цената на Трибуле се движи към 750 000 евро, която е безусловно невъзможна за Левски. Ако финансовата злополука в Берое продължи до зимата, Трибуле няма да има никакъв проблем да скъса контракта си и да премине където изиска.

Евентуалното бягство на Трибуле ще бъде спомагателен финансов удар за Берое. Както е известно, отборът е оценен на малко над 3 милиона евро, което го прави най-евтиният тим в българската Първа лига. Почти една трета от тази сума се образува от цената на Трибуле.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР