Мениджърът Ралф Рангник подкрепи колегата си в Ливърпул Юрген Клоп,

...
Мениджърът Ралф Рангник подкрепи колегата си в Ливърпул Юрген Клоп,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед няма да купува футболисти, които не са ваксинирани |

Мениджърът Ралф Рангник поддържа сътрудника си в Ливърпул Юрген Клоп, казвайки, че надали ще притегля футболисти в редиците на Манчестър Юнайтед, в случай че те са неимунизирани. Някои от професионалните спортисти отхвърлят да се имунизират против ковид, като досега бяха отсрочени 14 мача във Висшата лига през декември, а доста от тях не се състояха поради случаи на ковид в другите тимове. Клоп разкри в бележките си от програмата на Ливърпул, че е получил третата си доза и окуражи и останалите да го създадат.

„ Да, мисля, че ще бъде взето под внимание и разбирам изцяло какво е споделил Юрген. Но зависи и от това в случай че искаш да привлечеш състезател и рискуваш той да не е разполагаем. Това е проблем, върху който клубовете би трябвало съществено да помислят. Ако подпишеш с състезател, знаейки през цялото време, че той не е имунизиран, би трябвало да си наясно, че той може да не е разполагаем – освен за 10 дни, само че това може да се случи постоянно във времената на ковид. Имахме случая на Йошуа Кимих, който беше извънредно срещу първоначално и мисля, че в това време осъзна, че може би ще е добра концепция да се имунизира. Той хвана Ковид и към момента има някои проблеми с белите си дробове. Надявам се да се върне в игра след Коледа в Новата година на цялостни обороти и да играе още веднъж за Байерн Мюнхен. Мисля, че това е проблем, където, несъмнено, всеки би трябвало може и би трябвало да избира самичък за себе си, само че считам, че във футбола, изключително на такова високо равнище, би трябвало да убедим играчите ни да се имунизират “, стартира германецът.

Рангник добави, че не е изцяло наясно кои от играчите му са имунизирани. „ Ако би трябвало да бъда почтен, не знам кои от нашите футболисти са имали две или три дози от имунизацията. Това е въпрос, на който може да отговори единствено нашият медицински щаб. Но знам от него, че нашето съответствие на имунизирани футболисти е над междинното за Висшата лига. Както споделих, може да не се случи единствено един път, може да се случи няколко пъти в бъдеще и затова би трябвало да бъде в полза на самите футболисти да бъдат имунизирани. Но в края това е решение, което всеки клуб би трябвало да вземе самичък за себе си и да откри най-хубавото допустимо решение “.

Временният управител на „ алените дяволи “ разказа компликацията от коронавирусния взрив в клуба, който докара до отлагането на дуела с новака Брентфорд.

„ Очевидно, в тези четири дни, не успяхме да го създадем. Говорих с множеството от играчите, които бяха или в изолираност, или с позитивни проби. Разговарях с 16 или 17 играчи самостоятелно по телефона, да чуя в какво положение са и по какъв начин се усещат. Свършихме през това време доста работа, дружно с моя треньорски щаб, подготвяйки видео фрагменти, и започнахме да им ги демонстрираме от вторник. Ще последваме това, тъй като е в действителност доста значимо да знаят защо става въпрос, по какъв начин би трябвало да играем, по какъв начин да намерим най-хубавия вероятен баланс в това да играем офанзивно и да използваме оптимално офанзивните си играчи разполагаем. Но, в същото време, да можем да се пазиме и да създадем по този начин, че резервираме повече сухи мрежи отсега нататък “, приключи Рангник на конференцията си преди гостуването на Нюкасъл довечера.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР