Мениджърът Нийл Уорнък иска да избегне тежка загуба срещу Ливърпул.

...
Мениджърът Нийл Уорнък иска да избегне тежка загуба срещу Ливърпул.
Коментари Харесай

Уорнък: Дано да не загубим разгромно от Ливърпул

Мениджърът Нийл Уорнък желае да избегне тежка загуба против Ливърпул. Неговият отбор Кардиф Сити посреща на следващия ден мърсисайдците в опит да излезе от зоната на изпадащите, а почитателите към този момент изкупиха всички налични билети. Балансът на уелсците против тимове от топ 6 обаче е драматичен след 10 загуби от също толкоз дуели през сезона.

"Ще бъде страховит ден. Не ми се желае обаче тъкмо в него да ни разгромят. Трябва да се представим добре освен поради самите нас, а и поради почитателите, които ще изпълнят стадиона до последното място. Той можеше да се разпродаде и при двоен потенциал на настоящия ", сподели мениджърът на уелсците.

Кардиф получи по пет гола от Сити и Юнайтед като хазаин и по три от Тотнъм и Арсенал. Ливърпул пък идва в уелската столица в серия от осем следващи победи във всички шампионати.

"Не ми харесва, когато тимът ми загуби централизация. Имаме доста работа за извършване, само че желаеме още през този уикенд да бъдем 17-и на мястото на Брайтън. Все още можем да изненадаме всички, тъй като има четири кръга до края на сезона ", добави Уорнък./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР