Мениджърът на заяви, че се надява младите защитници да покажат

...
Мениджърът на заяви, че се надява младите защитници да покажат
Коментари Харесай

Клоп се надява младите защитници да покажат качества при липсата на основните играчи в отбрана

Мениджърът на съобщи, че се надява младите бранители да покажат качества при неналичието на главните играчи в защита, до момента в който първенците от Висшата лига се оправят с рецесията с травми.

Защитниците Върджил ван Дайк и ще пропуснат останалата част от акцията след претърпени интервенции на коляното, като се чака Нейт Филипс и младежът Рис Уилямс да обезпечат отбраната на отбора дружно с Джоел Матип.

Клоп добави, че е попаднал в сходна обстановка в Борусия Дортмунд, когато Невен Суботич и са играли дружно като младежи, натрупвайки опит в основата на защитната линия в двата сезона, в който отбора завоюва купа.

" Не можем да има изцяло съпоставяне на обстановката. Но желая единствено да го загатна. Когато дойдох в Дортмунд през 2008 година, двата ми централни бранителя навършиха 19 и 20 години (Суботич и Хумелс) ", сподели Клоп преди мача в неделя против Сити.

" Играхме с тях от самото начало и те бяха гении. Тук също имаме гении, те са млади - 18, 19, 23-годишни, само че имаме и по-опитни играчи, тъй че ще забележим. Всеки има късмет. Имаме полузащитници, не сега, само че се надявам след няколко седмици, които също могат да играят по-защитната роля ", добави Клоп.

Бразилският полузащитник игра като защитник преди да получи травма.

Клоп сподели, че Ливърпул може да се възползва от трансферния пазар, когато прозорецът се отвори още веднъж през януари.

" Не знам какво можем да създадем през януари, с цел да бъда почтен. Нямам визия. Че търсим решения, гледаме на трансферния пазар, това несъмнено е ясно. Но сега сме в тази обстановката, която би трябвало да приемем ", съобщи Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР