Мениджърът на заяви, че е в прекрасни отношения с легендарния

...
Мениджърът на заяви, че е в прекрасни отношения с легендарния
Коментари Харесай

Клоп: И за секунда не съм си помислял, че може да съм мениджър на Манчестър Юнайтед

Мениджърът на съобщи, че е в прелестни връзки с именития управител на огромния противник на мърсисайдци Манчестър Ютнайтед сър Алекс Фъргюсън, само че нито за момент не през главата му не е минавала мисълта, че би могъл да поеме “червените дяволи”. Тази вечер Ливърпул приема водача в класирането на Премиър Лийг на “” в извънредно завладяващ конфликт, който би могъл да се окаже и с голямо значение в битката за купата този сезон.

“Никога не съм си и помислял, че би могло да бъде в Манчестър, нито за секунда, тук съм изцяло удовлетворен. На вярното място съм. Дори времето в Ливърпул е по-хубаво, в сравнение с в Манчестър!”, съобщи Клоп, в чието лице Фърги е виждал отличен вид за управител на “червените дяволи” по времето, когато германецът е бил още старши треньор на.

“Поддържаме контакт с Алекс, той ми изпрати известие: “Това е новият ми номер”, което аз одобрявам като огромна чест. Отношенията ни са в действителност доста добри”, показа още Клоп. А фактът, че двамата поддържат враждуващи на терена тимове, не би могъл да се отрази на другарските им връзки, добави немският експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР