Мениджърът на Юрген Клоп заяви, че всички в клуба харесват

...
Мениджърът на Юрген Клоп заяви, че всички в клуба харесват
Коментари Харесай

Клоп: Играем почти без прекъсване, но това ни харесва

Мениджърът на Юрген Клоп съобщи, че всички в клуба харесват обстановката, в която сега мърсисайдци се намират, борейки се за четири трофея. „ Червените “ имат значими дуели през няколко дни, като единствено през тази седмица би трябвало да играе в две от огромните за клуба дербита в исторически проект. След като във вторник отборът на Клоп разруши с 4:0 Манчестър Юнайтед, след два дни тимът излиза против в дербито на Мърсисайд.

" Боби Фирмино е все по-добре и по-добре. Остават още два дни, тъй че може би ще бъде в групата. Нямаме други проблеми.

Не мога да си спомня дерби, което в никакъв случай не е било значимо. Играхме с Юнайтед в средата на седмицата, само че нормално през цялата седмица преди мача с Евертън всички диалози са фокусирани върху това дерби. Да не забравяме обаче, че след него има и други мачове.

Не чаках да сме спечелили Карабао Къп, да сме на край за Фа Къп, да сме на една точка от върха в Премиър лийг и да сме на полуфинал в Шампионската лига. Знаех обаче, че сигурно ще сме по-добри от предишния сезон. Тогава имаше много моменти, в които си мислех, че няма да успеем да се класираме в ШЛ. Надявах се да избегнем Лигата на конференциите.

Графикът е извънредно претрупан. Играем съвсем от самото начало, само че истината е, че тази обстановка ни харесва. Не можем да планираме нищо, тъй като сме във всички шампионати. Спечелихме един от тях, само че има още три. Момчетата са в добра форма. С неспокойствие чакаме всичко, което ни следва “, съобщи Клоп на днешната си конференция.

Германецът бе запитан дали назначението на Ерик загар Хаг ще промени генерално обстановката в Манчестър Юнайтед. Ето и сбитият му отговор: „ Вероятно. Те знаят какво желаят да създадат в бъдеще`.

Снимки: Imago
 Изписаха Пеле от болница Изписаха Пеле от болница 22 апр | 12:22 538 0  Треньорът на Брюж замества Тен Хаг в Аякс Треньорът на Брюж замества Тен Хаг в Аякс 22 апр | 12:19 472 1  Манчестър Юнайтед е отхвърлил молбата на Ерик загар Хаг за Макларън Манчестър Юнайтед е отхвърлил молбата на Ерик загар Хаг за Макларън 22 апр | 12:01 1478 0  Конте: Много съм благополучен да видя Ериксен още веднъж да играе футбол Конте: Много съм благополучен да видя Ериксен още веднъж да играе футбол 22 апр | 11:45 916 0  В Ливърпул са натъжени от повишаването на В Ливърпул са натъжени от повишаването на "гнусните викания " за нещастието на стадион "Хилзбъроу " 22 апр | 11:42 1098 7 Виж всички Водещи Новини  Дерби във Втора лига: 11-те на Септември (Сф) и Етър Дерби във Втора лига: 11-те на Септември (Сф) и Етър 22 апр | 12:21 949 1  На На "Герена " се готвят за празник, само че Лудогорец не е споделил последната си дума 22 апр | 07:55 13638 202  Стоичков: Браво, Митко! Червените яйца постоянно са най-здрави! Стоичков: Браво, Митко! Червените яйца постоянно са най-здрави! 22 апр | 11:05 5585 78  Божинов, Йовов и Димитров за това какъв брой е значим Мъри Стоилов за Левски Божинов, Йовов и Димитров за това какъв брой е значим Мъри Стоилов за Левски 22 апр | 10:07 5509 11  Арда и ЦСКА 1948 има защо да играят Арда и ЦСКА 1948 има защо да играят 22 апр | 07:27 8540 10 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР