Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс потвърди, че Джо Харт

...
Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс потвърди, че Джо Харт
Коментари Харесай

Джо Харт вече не е вратар №1 в Уест Хем

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс удостовери, че Джо Харт към този момент няма да бъде титулярен вратар в отбора на "чуковете " и тази роля отсега нататък ще бъде поверена на Адриан.

Харт позволи 16 гола в шест мача от Премиършип от 20 октомври до 29 ноември, а в дуела против Манчестър Сити от 15-и кръг не игра поради съглашение сред двата клуба и Мойс тества Адриан. Уест Хем загуби този мач с 1:2, само че наставникът е останал удовлетворен от видяното от испанеца и го пусна титуляр и против Челси в събота, а Адриан оказа помощ на тима си да запише сензационна победа над първенеца Челси (1:0). Така 30-годишният испанец се възползва оптимално добре от шанса си и към този момент ще бъде №1 в отбора.

Мойс разясни, че договорът с Манчестър Сити не разрешава на Уест Хем да върне Харт преди края на сезона, тъй че той ще би трябвало да се помири с ролята си на запаса в навечерието на Световното състезание.

Мениджърът обаче увери, че ще дава късмет и на Харт в някои дуели.

"Джо по време на цялата си кариера е бил първи номер, където е играл, само че в сегашния миг обстановката е такава, че Адриан пази добре против Сити и след това още веднъж в събота против Челси. Уверен съм, че Харт ще се отнесе с нужното почитание към това решение. Той е значим състезател в съблекалнята и има голям опит, провел е велики мачове и ще пази още в много срещи за Уест Хем до края на сезона. Провървя ми да разполагам с двама положителни вратари. Адриан би трябвало да продължи с положителните си изяви, с цел да резервира мястото си. В момента той е първи номер ", отсече Мойс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР