Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс има прблем с голмайстора

...
Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс има прблем с голмайстора
Коментари Харесай

Мойс отново закопава кариерата на Чичарито?

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс има прблем с голмайстора на тима Хавиер Ернандес, рапортуваха част от британските медии. Според тях се повтаря историята от общия им престой в Манчестър Юнайтед.

Според тях мексиканският голаджия, който бе притеглен това лято и дотук оглавява клубната листа на реализаторите на „ чуковете” с 4 попадения, към този момент е подготвен да играе, по тази причина забиването му на пейката в дуела против Арсенал от Висшата лига е показателно. Бившият състезател на Манчестър Юнайтед се появи едвам към края на мача, когато изпусна съвършен късмет да донесе успеха, нацелвайки напречната греда.

Това припомня много на взаимоотношенията сред двамата на „ Олд Трафорд”. Откакто шотландецът пое „ чуковете”, Чичарито към момента не е започвал като титуляр. В същото време в последно време треньорът се скъсва да хвали екипната работа на Михаил Антонио и Марко Арнаутович.

Припомняме, че в Юнайтед Ернандес се оплакваше, че не е получавал задоволително шансове от Мойс, а през днешния ден му се случва да изживява същия призрачен сън. За момента не се вижда по какъв начин треньорът би предпочел да извади някого всред Антонио и Арнаутович отвън състава си, с цел да отвори място за Чичарито.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР