Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не спести похвали към футболистите

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не спести похвали към футболистите
Коментари Харесай

Почетино: Играчите на Тотнъм са герои

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не спести похвали към футболистите от тима след успеха с 3:0 над гостуващия Борусия (Дортмунд) в първия осминафинал от Шампионската лига.

" Щастливи сме. Момчетата заслужават доста ласкави думи, тъй като демонстрираха страхотна игра. Играчите ми са герои ", съобщи аржентинският познавач.

" Не бих споделил, че бяхме нервни първоначално, само че през второто полувреме се представихме доста по-добре. На почивката показахме на играчите някои обстановки, в които нещата можеха да се развият по-различно. Опитахме се да им покажем верните решения и по какъв начин да работят по най-хубавия метод. Момчетата реагираха прелестно. Естествено постоянно е необходим и шанс ", сподели Почетино.

" През първото полувреме имахме проблеми и при владеенето, и при играта без топка. Не ни се получаваше по този начин, както искахме, само че през втората част бяхме просто фантастични. След първия ни гол заиграхме с още по-голяма убеденост. Този резултат - 3:0, е добър, само че ще би трябвало да отидем и в Дортмунд с настройката за победа. Преднината ни е прелестна, само че ни следва още доста работа в реванша ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР