Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сравни Лудогорец с Байерн Мюнхен

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сравни Лудогорец с Байерн Мюнхен
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо сравни Лудогорец с Байерн Мюнхен |

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо съпостави Лудогорец с Байерн Мюнхен и увери, че лондончани ще излязат с най-хубавото на стадиона в Разград в утрешния мач от Лига Европа.

" Естествено, че отиваме да спечелим мача. Срещу Антверп загубихме в предходния кръг, само че не бяха отговорни играчите, а тяхната конфигурация за този мач. Вината за тази загуба е моя. Мотивацията ни за мачовете на елиминация е по-сериозна. Срещите в груповата фаза са разнообразни, напрежението не е толкоз огромно.

Отиваме с цялата си мощност в България. Очаквам добър мач. Вече играхме с втория най-хубав тим в България (Локомотив Пловдив в квалификациите) и беше много тежък мач. Трябват ни точки и отиваме с мисълта, че би трябвало да спечелим. Лудогорец е механически тим с доста качествени играчи.

Спечелили са девет следващи трофеи, което не е за всеки. Може би единствено Байерн Мюнхен и тимове от този диаметър ", разяснява Жозе Моуриньо на брифинга преди мача.

" Целта ни постоянно е била да играем като равни със мощните. Всеки един футболист мечтае да играе против един от най-класните тимове в света. Ние ще се опитаме да покажем нашия футбол – да действаме бързо, атрактивно, всички да са удовлетворени от представянето ни ", сподели пък наставникът на Лудогорец Станислав Генчев. Той показа също, че за него е огромна чест да се изправи против експерт като Моуриньо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР