Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо потвърди, че е бил мързелив

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо потвърди, че е бил мързелив
Коментари Харесай

Моуриньо: Да, бях мързелив футболист, не бих пуснал себе си в игра

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо удостовери, че е бил ленив футболист, като добави, че поради това не би пуснал себе си в игра. Преди да се посвети на треньорството португалецът игра седем години в четири локални тима - Рио Аве, Белененсеш, Сесимбра и Комерсио е Индустрия.

Повод за думите на Специалния стана коментар на Балтемар Брито, който е някогашен негов съотборник в Рио Аве и помощник-треньор в Униао (Лейра), Порто и Челси. “Той беше атакуващ халф, който нормално играеше зад централния нападател. Имаше огромни качества, само че може би това, което му пречеше, беше фактът, че към този момент си беше уредил живота в прочут смисъл - майка му беше преподавател, а татко му - футболен треньор. Бяхме останали с усещането, че за него футболът е занимание. Въпреки че му харесваше да играе, той беше малко ленив. Не работеше физически толкоз старателно, колкото трябваше. Правеше това, което беше нужно, и до такава степен. Не влагаше спомагателни старания. Искаше да е по лесния метод - да има топката в краката си. Не беше подготвен да се бие за нея. Най-вероятно това го спря да е по-добър футболист”, показа Брито пред Bleacher Report.
Mourinho responds to the comments that he was 'lazy' as a player.

" I wouldn't play him... Take him! Take him for free! " pic.twitter.com/sTmf33TVq9
— B/R Football (@brfootball) March 6, 2020 “Бил съм провокиращ, мрънкащ и ленив? Всичко това е правилно. Напълно правилно. Като управител аз не бих пуснал себе си в игра, това е толкоз просто. Дали бих се продал? Имате ли предложение? Вземете ме! Вземете ме за без пари”, съобщи по тематиката Моуриньо на днешната си конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР