Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо посочи един от бившите си

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо посочи един от бившите си
Коментари Харесай

Моуриньо: Манчестър Юнайтед става фаворит за спечелването на Лига Европа

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо уточни един от някогашните си отбори Манчестър Юнайтед като главен любимец за трофея в Лига Европа след отпадането си от Шампионската лига.

Тимът на Оле Гунар Солскяер загуби с 2:3 нощес от Република България Лайпциг и остана трети в група " Н " на най-престижната клубна конкуренция на Стария континент, което автоматизирано го изпраща във втория по мощ европейски шампионат.

" Идващите от Шампионската лига са мощни тимове и нормално са над равнището на Лига Европа. Юнайтед е още едно равнище от горната страна. Те са топ тим и играха като равни с ПСЖ и Република България Лайпциг. Беше ясно, че тази група е убийствено сложна ", сподели Моуриньо, който през 2017 завоюва Лига Европа отпред на " алените дяволи ".

Другият мач от група " Н " сред ПСЖ и Истанбул Башакшехир бе пресечен в 14-ата минута поради расистки скандал, провокиран от асистент съдията Себастиан Колцеску. Според Моуриньо тази демонстрация неприемлива.

" Всяка форма на расизъм е неприемлива. Помощник съдията направи неприемлива неточност. Сега той е задължен да се извини от сърце и да одобри следствията ", добави Специалния, чийто отбор играе против Антверпен от групата на Лудогорец на следващия ден вечер. Тотнъм е втори в група " J " с актив от 10 точки и може да заеме първото място с победа над белгийците. Лудогорец пък приема ЛАСК (Линц) в другата среща с очаквания за първи точки в шампионата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР