Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че Деян Кулушевски ще

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че Деян Кулушевски ще
Коментари Харесай

Важен играч на Тотнъм на линия за дербито с Арсенал

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте съобщи, че Деян Кулушевски ще бъде подготвен за дербито на Северен Лондон против Арсенал в неделя.

Нападателят не е играл от равенството на отбора си с Брентфорд (2:2) на 26-и декември поради мускулни проблеми, а Родриго Бентанкул и Ричарлисон не са се появявали на терен след Световното състезание в Катар.

" Новината е, че обстановката се усъвършенства, най-много за Деки. Той тренира последните дни и е подготвен за игра ", сподели италианският треньор пред репортерите в петък, представен от " Ройтерс ".

" Ричи и Родриго също се усъвършенстват, само че Деки е доста по-готов за игра, а ние не желаеме да поемаме опасности ", добави Конте.

" За нас е значимо да сме търпеливи в този интервал и да не рискуваме да пуснем преждевременно играчите на терена, с цел да не ги загубим за дълго време. Имаме още една подготовка на следващия ден, с цел да преценим положението на Родриго и Ричи ", допълни още той.

Тотнъм са на пето място в класирането с 33 точки от 18 мача, на две точки зад четвъртия Манчестър Юнайтед, който има и среща по-малко.

" Мисля, че те демонстрират, че са на прав път, те са първи във Висшата лига. Заслужават го, това не е шанс, тъй като във всеки мач посочваха, че са мощен тим ", показа той за противника.

" Ние би трябвало да гледаме себе си и не преставам да го дублирам. Мисля, че работим доста и се опитваме да бъдем по-солидни ", сподели още Антонио Конте.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР