Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте отлага подновяването на договора си

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте отлага подновяването на договора си
Коментари Харесай

Конте не иска да остава в Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте отсрочва подновяването на контракта си с „ шпорите “, написа Daily Mail. В предишното италианецът е правил същото, когато е желал да си тръгне. Така стана в Ювентус, Интер и Тотнъм.

Признаците, че Конте е пред разлъка с лондончани са доста. В близкото минало експертът постоянно е оставял тимовете си, употребявайки сходни способи.

Само няколко дни, откакто от Тотнъм увериха, че новият контракт на Конте не е предпочитан проблем, отборът падна с 0:2 от Манчестър Юнайтед. Когато италианският треньор е подканен да приказва по тематиката, нормално подвига тона и дава отговор с страст, само че несъмнено не е почитател на въпроси, на които не може да даде отговор незабавно.

Конте мисли напълно върху представянето на тима, тренировките и резултатите и не желае и да чува за странични неща. Той е експерт и ще се раздаде до дъно в Тотнъм, без значение дали е взел решение да напусне в края на сезона.

За страдание на клуба, договорът му изтича през лятото и съгласно информацията Конте желае да опитва шанса си на друго място. Наставникът на „ шпорите “ желае да работи за огромен тим. Ако не му се получи във Висшата лига, вероятно ще си даде отмора и ще се прибере при фамилията си в Италия.
   
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР