Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте е доволен от играчите, с

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте е доволен от играчите, с
Коментари Харесай

Конте: Ако има възможност да подсилим отбора, ще го направим

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте е удовлетворен от играчите, с които разполага, само че призна, че клубът ще бъде деен през януарския трансферен прозорец, в случай че се появи опция за привличане на класно попълнение.

Тотнъм възобновява акцията си във Висшата лига против Брентфорд в понеделник. Тимът е четвърти в таблицата, само че Конте неведнъж сподели, че към момента има разлика сред неговия тим и съперниците за челните места, що се отнася до дълбочината на състава.

" Ако има опция да подсилим тима, ще го създадем. Знаете каква е нашата политика и ние се опитваме да подобрим тима ", сподели Конте пред кореспонденти.

" Политиката е обвързвана с млади играчи с не огромни заплати. Ако не се появи подобаваща опция, ще продължим с тези играчи. Доволен съм от тях ", добави той.

Треньорът разкри, че вратарят Юго Лорис няма да пази против Брентфорд. Лорис загуби с Франция финала на Световното първенствов Катар предходната седмица против Аржентина и ще получи отмора.

" Важно е след Световното състезание да дадем малко отмора на тези играчи. Кути (защитникът на Аржентина Кристиан Ромеро) ще бъде разполагаем за идващия против Астън Вила ", добави италианецът.

Конте сподели, че Фрейзър Форстър ще стартира на вратата, до момента в който бразилският нападател Ричарлисон е отвън игра за още 3-4 седмици, откакто получи травма в сухожилието по време на четвъртфиналната загуба на Бразилия против Хърватия на Световното състезание.

Конте отхвърли да отговори на въпроси по отношение на обстановката с контракта си в клуба, като настоя, че мачът против Брентфорд е по-голям. Договорът на треньора изтича в края на сезона.

" Щастлив съм тук и имам в действителност положителни връзки с клуба. Говорим всеки ден и се опитваме да намерим най-хубавото решение. Но имаме шест месеца да преценим обстановката ", сподели Конте.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР