Мениджърът на Суонзи Сити Пол Клемънт се надява да запази

...
Мениджърът на Суонзи Сити Пол Клемънт се надява да запази
Коментари Харесай

Клемънт: Искам да започнем да атакуваме

Мениджърът на Суонзи Сити Пол Клемънт се надява да резервира позитивната линия при гостуването на Уест Хам на следващия ден в търсене на втора победа през сезона във Висшата лига. Уелсците досега се показват сносно като посетители, като при визитата си на Кристъл Палас реализираха и единствената си победа. Те приключиха наедно като посетители на Саутхамптън и Тотнъм, а в шампионата за Купата на Лигата отнесоха МК Донс и Рединг. Но пък на личен терен са изгубили и трите си мача.

" Искам да играем по този начин, че да имаме положителен резултат след края на мача в Лондон, съобщи мениджърът на отбора Пол Клемънт. Добрите резултати и сухите мрежи като посетители ще ни дадат самочувствие, само че това приказва за добра отбрана. А аз желая да стартираме и да нападаме.

" Добрата отбрана ти дава основа, само че имахме задоволително време през седмицата, с цел да се подготвим добре офанзивно, добави наставникът. И считам, че позитивното ни показване в офанзивата не е надалеч ".
80 seconds with @PaulClement1972...

Positive approach
Improvement
Mood within the camp pic.twitter.com/DgZctFDYCG
— Swansea City AFC (@SwansOfficial) September 28, 2017

Нашето най-хубаво показване е, когато Уилфред Бони и Тами Ейбръхъм играят в предни позиции, а Джордан Айю е зад тях. Това мисля, че ще бъде и нашият отговор при гостуването на Уест Хам, добави експертът.

Суонси е на 15-о място в класирането с 5 точки, до момента в който Чуковете са на 18-о място с 1 точка по-малко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР