Мениджърът на смята, че неговият отбор трябва отново да покаже

...
Мениджърът на смята, че неговият отбор трябва отново да покаже
Коментари Харесай

Пеп: Инерцията от победите над Челси и Юнайтед ще бъде изгубена, ако не победим Брайтън

Мениджърът на счита, че неговият тим би трябвало още веднъж да покаже най-хубавото от себе си, с цел да може да победи на следващия ден като посетител и по този начин да резервира инерцията от насъбраните шест следващи победи във всички шампионати.

" Инерцията се набира и изчезва за един момент. Не можем да забравим успехите, които напоследък постигнахме като посетител. Особено тази в Премиър лийг и за " Карабао Къп " (б.ред. Гуардиола засяга триумфите над и Манчестър Юнайтед). Но цялата инерция може да бъде изгубена на следващия ден, в случай че не го създадем още веднъж.

Истинска приятност е наблюдаваш Брайтън. Удоволствие е и да ги анализираш. Казах през днешния ден на играчите, че би трябвало стандартите ни на показване да бъдат доста високи, в случай че желаеме да ги победим.
Забравете за резултатите в предишното. Сега те са доста по-добри във всяко отношение. Те основават доста повече положения, в сравнение с позволяват ", съобщи Гуардиола.

Испанецът добави, че и са контузени, а,,, Коул Палмър са под изолираност. Аржентинецът ще възобнови тренировки след 9 или 10 дни. Премиър лийг 18 кръг, сряда 13 януари  Манчестър Сити 20:00предстои  Брайтън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР