Мениджърът на Саутхямптън Рубен Селес не скри разочарованието си след

...
Мениджърът на Саутхямптън Рубен Селес не скри разочарованието си след
Коментари Харесай

Мениджърът на Саутхемптън след подвига в Лондон: Горд съм с отбора, изпуснахме 2 точки срещу Арсенал

Мениджърът на Саутхямптън Рубен Селес не скри разочарованието си откакто неговият тим не съумя да завоюва при гостуването си на Арсенал в мач от 32-ия кръг на Висшата лига, приключил при 3:3.

Гостите водеха с 3:1 до 88-ата минута, преди Арсенал да изравни с два гола в границите на две минути. Така Саутхямптън остава финален, 20-и във краткотрайното класиране с 24 точки в актива си.

" Изпуснахме две точки, само че считам, че показахме нещо. Беше сложен мач. Казах на момчетата, че свършиха фантастична работа и би трябвало да продължим напред. Показахме темперамент и това, на което сме способни ", разяснява Рубен Селес.

" Горди сме с работната нравственос, която имаме и това е пътят, който би трябвало да следваме ", добави той.
 Артета след драмата със Саутхемптън: Как да не обичам тези момчета?!
Артета след драмата със Саутхемптън: Как да не обичам тези момчета?!

" Невероятно е какво направиха "

Капитанът на Саутхямптън Джеймс Уорд-Праус счита, че пропусната победа против Арсенал е огромен удар по упоритостите на отбора да остане в британския футболен хайлайф.

" Възползвахме се от нашите шансове в действителност добре и знаехме, че те ще ни притиснат през второто полувреме. Точката е добра, само че сме разочаровани, че не спечелихме и трите. Мисля, че благодарение на Рубен се връщаме в темп. Трябва да продължим на имаме вяра ", съобщи Уорд-Праус.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР