Мениджърът на Ралф Рангник изрази огромното си разочарование от играта

...
Мениджърът на Ралф Рангник изрази огромното си разочарование от играта
Коментари Харесай

Ралф Рангник: Разочарован съм от играта ни през първите 45 минути

Мениджърът на Ралф Рангник изрази голямото си отчаяние от играта на “червените дяволи ” през първото полувреме против в в дуела от 1/8-финалите на Шампионската лига, приключил 1:1. Испанският отбор водеше до 80-ата минута, когато стигна до равенството.
 19-годишна запаса избави Манчестър Юнайтед от загуба против Атлетико Мадрид 19-годишна запаса избави Манчестър Юнайтед от загуба против Атлетико Мадрид
“Не знам аз ли спасих мача, само че по-късно първо полувреме играта ни можеше единствено да се усъвършенства. Не мога да допускам какво видях от наша страна през тези 45 минути. Играхме без убеденост, без експанзия, оттова имахме и проблеми. След почивката се представихме по-добре, владеехме топката и в случай че имаше още 10 минути, евентуално щяхме да стигнем и до успеха. Но това не скрива разочарованието ми от първото полувреме. Играхме единствено в нашата половина, а против тим като не би трябвало по този начин. В реванша ще излезем пред 75 000 наши почитатели и ще действаме с повече убеденост ”, разяснява Рангник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР