Мениджърът на призна, че се нуждае от по-голяма дълбочина в

...
Мениджърът на призна, че се нуждае от по-голяма дълбочина в
Коментари Харесай

Солскяер иска по-голяма дълбочина в състава си след третия неуспех на полуфинали

Мениджърът на призна, че се нуждае от по-голяма дълбочина в състава си, с цел да може тимът му да бъде по-конкурентоспособен през идващия сезон. Вчера " алените дяволи " изгубиха с 1:2 от в полуфиналите на Лига Европа и по този начин за трети път през акцията прекратиха присъединяване си в турнирните борби на последното затруднение преди финала. Юнайтед отпадна и на полуфиналите за Купата на лигата и за ФА Къп.

" Играчите би трябвало да продължат да се развиват, да не престават да вършат това, което вършат всеки ден - да работят крепко с подобаващата настройка и нрав. Ние обаче се нуждаем от повече дълбочина в състава, тъй като ни следва дълъг сезон. Трябва да продължим да пожелаваме повече от футболистите, които имаме, само че в същото време да се подсилим. Странно е, тъй като шампионата започва доста скоро, само че по-късно трансферният прозорец ще бъде отворен дълго време. Трябва да бъдем задоволително умни ", съобщи Солскаер.
0/3 - Manchester United in 2019-20 (League Cup, FA Cup, Europa League) are the first ever English top-flight team to fall at the semi-final stage of three different competitions within the same campaign. Heartbreaking.
— OptaJoe (@OptaJoe) Лига Европа 1/2 кръг, неделя 16 август  Севиля 2:1краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР