Мениджърът на Пеп Гуардиола даде болезнено искрено интервю, в което

...
Мениджърът на Пеп Гуардиола даде болезнено искрено интервю, в което
Коментари Харесай

Гуардиола искрено посочи голямата слабост на Сити и го сравни с Ливърпул

Мениджърът на Пеп Гуардиола даде мъчително откровено изявление, в което призна слабостта на неговия тим, който е първенец във Висшата лига и краткотраен водач през тази акция. Той го съпостави и с главния съперник за купата все още .
" Всичко е в топката и притежанието ѝ. Ако погледнете играчите ни самостоятелно, ние не сме положителни бранители. Не сме. Индивидуално Бернардо, Гюндоган, Кевин, Рахийм, Рияд, даже Кансело, Алекс (Зинченко - бел. ред.), не сме положителни бранители.
Но притежаваме топката. Това е единствената причина да си постоянен. Как играеш в средата на терена - в случай че хората в средата се оправят, то си постоянен в отбрана и се справяш добре и в нахлуване. Без това - същите играчи ще позволяват доста шансове пред вратата ни.
Не можем да нападаме по-бързо. Не сме Ливърпул. Те са най-хубавите в това, ние не сме. Не знаем по какъв начин да го вършим добре. Знаем по какъв начин да го вършим последователно, да играем с топката. Търпението не значи мързел. Всичко е в топката - в случай че я притежаваш, всичко е устойчиво.
Нещата не се свеждат до това да се браниш 40 метра в личната половина или 40 метра изнесен напред, нито в пресирането или отбраняването, или дългите топки, или каквото и да е. За да си постоянен като тим, всичко е в топката, нищо повече " - има вяра Гуардиола.
А .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР