Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау призна, че неговият тим ще

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау призна, че неговият тим ще
Коментари Харесай

В Нюкасъл се готвят за сериозна селекция през лятото, Еди Хау поиска равностойни единайсеторки

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау призна, че неговият отбор ще би трябвало да бъде по-активен на трансферния пазар през идното лято, защото ще се нуждае от две равностойни единайсеторки за идната година и присъединяване в евротурнирите. “Свраките ” надвиха с 4:1 над Брайтън през вчерашния ден и си подсигуряваха европейски футбол следващата година, а още три точки в заключителните две срещи ще им обезпечат присъединяване в Шампионската лига. 
 Нюкасъл опустоши Брайтън и е на победа от Шампионската лига Нюкасъл опустоши Брайтън и е на победа от Шампионската лига
“Ротацията ще бъде значима, в случай че разполагате със мощен тим. Ще бъде значимо да имаме повече благоприятни условия и да можем да въртим тима. Тази година нямаше такава нужда да вършим това непрестанно, защото действително участвахме в едно съревнование и купите, несъмнено. Правехме промени, само че не в количествата, в които ще би трябвало да го вършим идната акция. Но в случай че ще го вършим, ще се нуждаем от задоволително добър тим. Ще се нуждаем от две равностойни единайсеторки, ” съобщи Хау.

Очакванията са Еди Хау да бъде деен на трансферния пазар през лятото, а догатките на пресата в Англия са, че той ще разполага с бюджет от към 250 милиона паунда. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР