Мениджърът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт бе много

...
Мениджърът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт бе много
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт: Много съм доволен от играта, която показахме

Мениджърът на националния тим на Англия Гарет Саутгейт бе доста удовлетворен след успеха с 5:1 над Черна гора като посетител в мач от квалификациите за Евро 2020. С триумфа англичаните събраха 6 точки и водят с 4 пред втория България след едвам два кръга от началото на битката в група " А ".

Саутгейт похвали футболистите си за играта и за метода, по който са дали отговор на попадението, с което черногорците поведоха в мача.

" Наистина съм задоволен от това, което видях. Мачът бе доста елементарен за нас, тъй като успяхме да употребява доста огромна ширина, както говорихме. Крилата ни бяха необикновено продуктивни довечера. Младият Калъм Хъдсън-Одой се показа ужасно ", сподели Саутгейт.

" Освен това успяхме да се върнем от гол пасив на стадион, на който преди сме срещали съществени усложнения. Показахме темперамент и това бе добър тест за играчите ", добави още мениджърът.

Англичаните към този момент имат 10 осъществени гола от началото на квалификациите, откакто в петък завоюваха с 5:0 и против Чехия. По този метод те вкараха 5 гола в два поредни мача за пръв път от 1984 година насам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР