Мениджърът на Микел Артета изрази крайното си недоволство от съдийството

...
Мениджърът на Микел Артета изрази крайното си недоволство от съдийството
Коментари Харесай

Артета беснее след загубата от Тотнъм

Мениджърът на Микел Артета изрази крайното си неодобрение от съдийството след загубата с 0:3 от в. остана с човек по-малко в 33-ата минута, откакто бранителят получи втори жълт картон в границите на осем минути. Преди това пък откри от дузпа, осъществена от.
 Тотнъм с нови очаквания, Кейн и Сон повалиха Арсенал Тотнъм с нови очаквания, Кейн и Сон повалиха Арсенал
“Ще ме санкционират за шест месеца, в случай че кажа какво мисля. По-добре да не споделям нищо, тъй като не мога да неистина. Не съм отчаян от своите играчи, в противен случай - горделив съм с тях. Искам и съдията да застане пред камерата и да изясни решенията си. Това е срам. Да бъде погубен по този метод такъ прекрасен мач.
 Артета: Мачът с Тотнъм може да е определящ за сезона на Арсенал Артета: Мачът с Тотнъм може да е определящ за сезона на Арсенал
Този мач към този момент е история. Чака си идващ против Нюкасъл. Всичко е в нашите ръце, длъжни сме да си свършим работата ”, разяснява Артета. Арсенал и Тотнъм са в борба за четвъртата позиция в класирането и респективно място в групите на Шампионската лига. В момента Арсенал има преднина от 1 точка пред Тотнъм, а до края на сезона остават два кръга.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР