Мениджърът на Манчестър Юнайтед за пореден път показа острия си

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед за пореден път показа острия си
Коментари Харесай

Моуриньо: Понякога имам чувството, че да играеш защитно е престъпление

Мениджърът на Манчестър Юнайтед за следващ път сподели острия си език след успеха с 1:0 над Бенфика в Шампионската лига. Това бе 3-ти следващ триумф за “червените дяволи” в група “А” и тимът е доста покрай продължение в идната фаза. Португалецът първо атакува другите мениджъри, които се оплакват, когато имат доста контузени, а по-късно пък съобщи, че има възприятието, че да играеш защитно е закононарушение.

“Аз в никакъв случай не приказвам за травми. Някои мениджъри непрекъснато плачат и плачат, аз не го върша. В такива моменти би трябвало да забравиш за контузените и да надъхаш играчите, с които разполагаш. Ако желаете бих могъл да рева в идващите 15 минути. Нямаме Златан, Погба, Фелаини, Рохо. Мога да се окайвам, само че няма. Ние се оправяме с това, с което разполагаме. Отидохме в Ливърпул с двама централни халфове и нищо друго. Днес трябваше да взема това момче Скот Мактомини, тъй като нямах различен избор. Въпреки това в 12 мача имаме 10 победи, 2 равенства и 9 “сухи” мрежи. Не е зле”, съобщи Моуриньо.

“Понякога имам възприятието, че да играеш защитно е закононарушение, само че това също може да носи резултати. Ние сме на точка от класиране напред в Шампионската лига и на една победа от обезпечено първо място в групата с два мача в задатък. Смятам, че това е повече от добре. Имах информация за техния вратар и споделих на моите играчи да пробват да го тормозят при статични положения. Слагах футболисти към него при корнери, с цел да не може да излиза напред. Той обича да рискува, само че това е постоянно срещано при положителните вратари. Той нямаше шанс при нашия гол”, добави Специалния.

Шампионска Лига 3 кръг, сряда 18 октомври  Бенфика 0:1краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР