Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник потвърди, че ще остане

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник потвърди, че ще остане
Коментари Харесай

Ралф Рангник ще остане в Манчестър Юнайтед и след пристигането на новия треньор

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник удостовери, че ще остане в клуба и след идването на Ерик загар Хаг, който ще поеме „ алените дяволи “ след края на сезона. Той ще продължи работа на „ Олд Трафорд “, само че ще има консултантска роля.

„ Червените дяволи “ и Челси приключиха 1:1 в изтеглен мач от 37-ия кръг на Висшата лига.

„ Нека поговорим довечера за Манчестър Юнайтед, това е въпросът. Мога да потвърдя, че несъмнено ще продължа в ролята на съветник в клуба. Досега с Ерик загар Хаг не сме разговаряли. Но съм повече от благополучен и подготвен да оказа помощ, с цел да променим всичко към по-добро “, показа наставникът на „ алените дяволи “.

Ралф Рангник пое краткотрайно поста на управител на „ Олд Трафорд “, като съгласно ангажимента с управлението той ще остане в клуба след този интервал като съветник.

„ Това би ми оставило време за друга работа, само че тъкмо това се договорихме през ноември предходната година “, посочи Ралф Рангник.

„ Точката е добър резултат за нас. През първото полувреме Челси доминираше в играта. Виждате, че имат най-хубавите играчи и са добре проведени, не е толкоз елементарно да ги преодолеем. Поне се борихме. Челси е един от най-хубавите тимове в лигата “, посочи Рангник.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР