Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник коментира по любопитен начин

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник коментира по любопитен начин
Коментари Харесай

Рангник: Погба иска да покаже на целия свят какъв футболист е, дори и това да е заради договор с друг клуб

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник разяснява по любопитен метод тематиката към бъдещето на. Французинът, чийто контракт изтича в края на сезона, към този момент възобнови тренировки и скоро ще се завърне в игра. Според немския експерт международният първенец ще желае да покаже качествата си на целия свят, даже мотивировката за това да бъде обезпечаването на по-добър контракт с различен клуб през лятото. Голямата част от медиите на Острова поясняват това изявление като сигурен знак, че в клуба към този момент са наясно, че Погба няма да преподпише и ще си тръгне. Твърди се, че огромното предпочитание на французина още веднъж е трансфер в.

„ Разбира се, че ще употребявам Погба, без значение че договорът му изтича. В последните мачове залагах и на Неманя Матич, чийто договор също изтича. Между другото, моят контракт като управител също е до лятото. Така че ние имаме идентична цел и сходна упоритост – да имаме допустимо максимален триумф в идващите три или четири месеца. За мен въпросът не е дали някой състезател е с изтичащ контракт, а в каква степен към момента желае да бъде част от тази група.

Погба желае да покаже на почитателите на Манчестър Юнайтед, на борда и на целия свят какъв футболист може да бъде, даже и това да е единствено с цел да се покаже и да подпише нов контракт някъде другаде. Имам поради, че ще бъде високо стимулиран, тъй че за какво да не го употребявам? “, разяснява Рангник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР