Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че ще

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че ще
Коментари Харесай

Солскяер призна, че ще е принуден да прави рокади

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер показа, че ще му се наложи да прави съществени ротации в състава си поради решението на Висшата лига да насрочи 3 мача на тима му в границите на 5 дни.

В неделя "червените дяволи " гостуват на Астън Вила, а във вторник и четвъртък другата седмица поредно одобряват Лестър Сити и Ливърпул.

"Някои от тях няма да са щастливи, тъй като ще би трябвало да се вършат промени. Трябва да видя по какъв начин са играчите. Ще има недоволни от избора ми на състав. Това може да повлияе на борбата за четвъртото място, само че това не е мой проблем ", разяснява норвежецът.

От отмора е застрашен и капитанът на отбора Хари Магуайър, който е играл във всяка една турнирна минута за отбора от идването си на "Олд Трафорд " през лятото на 2019 година.

"Ще се апелирам никой да не се контузи. Магуайър играе във всяка една минута, откогато е тук. Това е връх, с който той може да се гордее, само че не виждам по какъв начин ще успее да продължи по този начин ", добави Оле.

Освен петте турнирни мача, които предстоят на Манчестър Юнайтед, на състава му остава и край в Лига Европа против Виляреал, с който ще бъде приключен сезонът на 26 май в Гданск, Полша.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР