Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкри, че трансферите

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкри, че трансферите
Коментари Харесай

Трансферите в Ман Юнайтед няма да зависят от класирането на тима за Шампионската лига

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкри, че прехвърлянията в клуба няма да зависят от това дали отборът ще успее да се класира за Шампионската лига. В момента " Червените дяволи " водят сериозна борба за четвъртото място в крайното класиране с Лестър и Челси, само че към момента изостават от съперниците си. На " Олд Трафорд " обаче имат огромни проекти за лятната селекция и наподобява те няма да се трансформират, без значение от резултатите на тима до края на сезона.

" Не считам да взимаме трагични решения. Не бива да изпадаме в суматоха и внезапно да вършим луда смяна в проектите, които сме създали с взор към идващите години. Всеки би трябвало да има дълготраен проект, който да следва. Разбира се, в кратковременен проект някои решения ще са по-лесни, в случай че се класираме за Шампионската лига ", призна Солскяер.

" Планирането върви с цялостна мощ сега. Кога ще стартираме сезона ще зависи от това какъв брой надалеч ще стигнем в Европа. Трябва да вземем и някои по-малки решения, в това число и за някои прехвърляния. Не всичко е в нашите ръце. Трябва да забележим дали всичко върви добре, какво ни е нужно, имаме ли контузени играчи. Това е част от работата на един управител. Винаги би трябвало да имаш проект за другите сюжети ", добави норвежецът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР