Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че Кристиано

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че Кристиано
Коментари Харесай

Роналдо може да бъде оставян извън състава на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че Кристиано Роналдо може да бъде оставян отвън състава в избрани мачове.

" Не е невероятно да бъде оставен отвън състава. Той е на 36 години. Мейсън е на 19, тъй че с него е същото. Аз би трябвало да намеря салдото за игрово време за всеки един от тях, както и за останалите. Разбира се, ние добавихме класа към състава, което е добре, тъй като това е здравословна конкуренция, както и повече водачество. Смятам, че идването на Кристиано и Рафаел (Варан) накара всички да издигнат вежди, тъй като те са спечелили. Спечелили са всичко и слагат високи условия освен за себе си, само че и за младите играчи в отбора. Всички гледат тях и желаят да бъдат на най-високо равнище, " разяснява норвежкият управител.

" Джеси имаше доста сложни моменти, само че той е ужасно момче или към този момент мъж. Ние го пуснахме, с цел да отиде другаде и да откри себе си. Можех да го задържа, тъй като знам какъв брой добър състезател е, само че той сподели на всички в Уест Хам и Англия какво може. Това бе специфичен ден за него да означи гол пред нашите почитатели. Той е човек, който е израснал от бебе с екип на Манчестър Юнайтед, тъй че съм доста удовлетворен за него, " съобщи Солскяер.
 На 36 години: Роналдо разви скорост от 32,5 км/ч!
На 36 години: Роналдо разви скорост от 32,5 км/ч!

Доближи се до водачите в лигата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР