Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер нямаше как да

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер нямаше как да
Коментари Харесай

Солскяер след поредната издънка: Не бяхме на нужното ниво, това е

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер нямаше по какъв начин да е удовлетворен след загубата с 1:2 от Истанбул Башакшехир в Шампионската лига. Той съобщи, че представянето на играчите му в тази среща не е било на нужното равнище.

" Представянето ни не бе задоволително положително против тим, който работи крепко и ни хвана на контраатаки на няколко пъти. В първия случай изпълнихме пай корнер, само че забравихме за индивида в предни позиции, а това е непростимо. Голът на Марсиал преди почивката ни даде очаквания, че можем да натиснем през второто полувреме. Хвърлихме се с всички сили, само че не успяхме да ги пречупим. Няма по какъв начин просто да се обърнеш и да вземеш трите точки в Шампионската лига. Не бяхме на нужното равнище, това е. Не е елементарно да останеш положителен, когато си изгубил по този метод, само че все пак считам, че имам доста положителни играчи ", съобщи Солскяер.

" Последните два мача бяха като удар в стомаха. Единственият метод да реагираме, уповавам се и играчите да са на това мнение, е като се вдигнем и покажем какво можем против Евертън. Радвам се, че имаме мач в събота. Тези резултати ни разклатиха съществено. Те бяха като конфликт с действителността. Но би трябвало да останем мощни ", добави норвежецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР