Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер настоява възможно най-скоро

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер настоява възможно най-скоро
Коментари Харесай

Солскяер иска нови договори за петима от футболистите си

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер упорства допустимо най-скоро клубното управление да подпише нови контракти с петима от основните играчи в състава на " алените дяволи “. Това са Бруно Фернандеш, Хари Магуайър, Маркъс Рашфорд, Люк Шоу и Пол Погба, който към момента отхвърля да парафира нов договор. На всеки от тях ще бъде препоръчано нарастване на заплатата.

Фернандеш има цели пет години до края на контракта си, само че сега португалецът получава по 100 000 паунда седмично, а е един от най-важните играчи в състава. Новото му заплащане ще бъде сред 250 000 и 300 000 паунда.

Англичаните Рашфорд, Магуайър и Шоу прибират сред 180 000 и 200 000 сега, само че заплатите им ще бъдат увеличени в същия порядък, както и на Фернандеш.

Солскяер желае да няма напрежение в съблекалнята поради огромни разлики в заплатите на най-важните играчи. В момента Де Хеа е с най-високо заплащане на " Олд Трафорд'. Испанецът получава 375 000 паунда седмично. На второ място по този индикатор е Пол Погба с 290 000. Последният обаче за момента упорства да преподпише и съществува действителна заплаха след една година да си тръгне като свободен сътрудник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР