Мениджърът на Манчестър юнайтед Жозе Моуриньо остана удовлетворен от постигнатия

...
Мениджърът на Манчестър юнайтед Жозе Моуриньо остана удовлетворен от постигнатия
Коментари Харесай

Моуриньо оцени високо духа на отбора си и дозата късмет при обрата срещу "Кристъл палас"

Мениджърът на " Манчестър юнайтед " Жозе Моуриньо остана задоволен от постигнатия незабравим поврат против " Кристъл палас ". Отборът му изоставаше с два гола, само че съумя да завоюва с 3:2 с късен гол на Неманя Матич.

" Трябва да призная, че имахме малко шанс. Това беше приказен поврат, само че с някои огромни неточности ", сподели Моуриньо.

Според него в края тимът му е имал потребността от малко шанс и го е получил. " Разбира се, да гостуваш на тим, който в действителност има нужда от точките, е мъчно. Но ние запазихме вярата и увереността си. И направихме значими промени. "

На въпрос какво е споделил на футболистите си на почивката, с цел да въодушеви обрата, португалецът уточни, че в случай че показа, малките екрани ще би трябвало да цензурират голяма част от думите му.

Моуриньо поздрави противника за играта му. " Имаше доста рискове, само че в последна сметка бих споделил, че заслужихме успеха. "

" Манчестър юнайтед " се завърна на второто място с 62 точки, като води с две пред " Ливърпул " преди мача посред им на 10 март. Водачът " Манчестър сити " има 16 точки преднина.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР