Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяви победата над Тотнъм

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяви победата над Тотнъм
Коментари Харесай

Моуриньо: Момчетата се бориха за всяка топка, все едно е последна в живота им

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разгласи успеха над Тотнъм с 1:0 като изцяло заслужена за отбора му.

"Беше мъчно, можеше да приключим и на равно. И двата тима се пробваха да вземат успеха, само че бяха наясно, че играят против доста мощен съперник, " разяснява португалецът. "Контролирахме ги, имаха една опция на Деле Али. Тактически нещата бяха сложни и за двата тима. Реферът се оправи чудесно, в един мощен, нападателен жанр на игра. "

Класически Жозе
Традицията продължава: Ман Юн не даде нищо на Тотнъм
"Знаехме че една неточност в отбрана и може да загубим, това се случи с Тотнъм. Опитахме да спечелим и спечелихме, " продължи Моуриньо.

"Искаме да печелим всеки мач, по тази причина бях отчаян от мача в Хъдърсфийлд. Все едно там не оценявахме точките. Днес всяка топка бе като последна, " добави той.

"Понякога Марсиал е титуляр, само че не вкарва. Не разбирам реакциите на хората от време на време. Имахме двама нападатели, които играха против невероятни централни бранители, измежду най-хубавите в Европа. Марсиал вкара с неприятен изстрел, само че от време на време тъкмо те могат да са най-красивите. Когато играеш против доста, доста мощен тим, успеха значи още повече, " приключи Моуриньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР