Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо даде поредната си любопитна

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо даде поредната си любопитна
Коментари Харесай

Моуриньо за Кристиано, Ювентус, Реал и асистента на Сари

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо даде следващата си любопитна конференция, предшестваща утрешния дуел от Шампионската лига против Ювентус. Португалецът разяснява завръщането на Кристиано Роналдо на " Олд Трафорд ", слуховете за Реал Мадрид, както и случаят с асистента на Маурицио Сари в края на съботното дерби с Челси (2:2) на " Стамфорд Бридж ". Ето и всички акценти от брифинга на Специалния преди утрешния конфликт:
За слуховете за негово вероятно завръщане в Реал Мадрид

- Щастлив съм тук. Бих се радвал да извърша контракта си и да остана даже след приключването му. Мисля само за Манчестър Юнайтед.

За Кристиано Роналдо

- Мисля, че Кристиано е на такова равнище, че няма смисъл да се задават въпроси и да се дават отговори за него. Той е един от най-хубавите играчи за всички времена и никой не може да каже противното.

За равенството с Челси

- Чувствата ни са много спорни след този мач. Всички са удовлетворени от представянето, само че никой не е благополучен от резултата.

За случая с асистента на Сари

- Искам да благодаря на Сари за неговата искреност. Искам да благодаря и на Челси за същото, само че няма да съм благополучен, в случай че се стигне толкоз надалеч с това момче. Той не заслужава това. Аз към този момент одобрих неговите извинения. Не мисля, че заслужава да бъде уволнен.

За Ювентус

- Ювентус към този момент разполага с състезател, който прави разликата. Те са повече от кандидат за спечелването на Шампионската лига. Върнаха си Бонучи, взеха Кансело и Джан, както и други значими попълнения. Ювентус има доста какво да предложи.
Моуриньо разкри още, че Алексис Санчес е навън за дуела против Ювентус.
Шампионска Лига 3 кръг, вторник 23 октомври  Манчестър Юнайтед 22:00предстои  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР