Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг разкри, че тази

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг разкри, че тази
Коментари Харесай

Тен Хаг за сър Джим Ратклиф, Уест Хам и Севиля

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг разкри, че тази заран се е видял въз основата в Карингтън с един от двамата съществени претенденти за това да стане притежател на клуба – сър Джим Рактлиф. Вчера на „ Олд Трафорд “ бе и делегацията на вложителите от Катар, които също имат големи упоритости да закупят 20-кратния първенец на Англия. Тен Хаг обаче не пожела да влиза в елементи по тази тематика, като акцентира, че е фокусиран върху 1/4-финалния конфликт в шампионата за ФА Къп против Фулъм.

„ Току-що го срещнах (б.ред. - сър Джим Рактлиф) и се здрависахме. Аз обаче съм съсредоточен върху мача. За нас това е доста огромен дуел. Други хора в клуба се занимават с евентуалните вложители, до момента в който ние мислим единствено за срещата с Фулъм, тъй че ще приказваме единствено за нея. Ние сме Манчестър Юнайтед и би трябвало да спечелим всички мачове във всички шампионати, в които играем. Това е манталитетът на победител – когато влезеш в един мача, би трябвало да го спечелиш. Искаме да наложим тази просвета.

В момента се борим на три фронта и желаеме да останем в борбата, тъй че в неделя срещата е от голямо значение.

Изиграхме много мачове без Каземиро. Справихме се доста добре без него против Арсенал и Лийдс, както при започване на сезона “, съобщи Тен Хаг.

Нидерландецът разяснява и жребия за 1/4-финалите в Лига Европа, който изпрати Манчестър Юнайтед против рекордьора по титли в конкуренцията Севиля.

„ Севиля има доста съществени достижения в Лига Европа, тъй че би трябвало да го имаме поради. Ще бъде мъчно, тъй като те има огромен опит в шампионата, в който са спечелили доста мачове. Все още не познавам тима в елементи, само че за мен най-важното нещо е футболът. Не мисля още за този мач. Първо има пауза за националните тимове, по-късно още три дуела в Премиър лийг. Това значи, че има доста време преди този момент. Всички противници в тази фаза на шампионата са мощни и би трябвало да покажеш най-хубавия си футбол, с цел да продължи напред “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР