Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг остана доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг остана доволен от
Коментари Харесай

Тен Хаг: Трябва да бележим голове по всякакви възможни начини

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг остана удовлетворен от успеха с 3:0 над Шериф (Тираспол) в Лига Европа. Наставникът похвали своите играчи, като бе удовлетворен, че означиха хубави голове, както от статично състояние, по този начин и от игра. Той счита, че е значимо тимът му да може да бележи по всевъзможни вероятни способи.

" Доминирахме в мача, играхме главно в половината на противника, създадохме доста положения и вкарахме три гола. Те бяха много хубави. Първият падна от статично състояние, а другите два от игра и това ме радва. Трябва да бъдем по-вариативни. Вторият гол доста ми хареса, само че би трябвало да вкарваме и на контраатаки, от статични положения и така нататък Ако си огромен тим, би трябвало да можеш да бележиш по всевъзможни вероятни способи ", съобщи Тен Хаг.

Той разяснява и представянето на Алехандро Гарначо, който получи късмет за изява, а също така показа усещанията си от партньорството сред Маркъс Рашфорд и Кристиано Роналдо в офанзива.

" Гарначо създаваше положения. Той умее да се промъква зад отбраната, да минава през тесни пространства, да дриблира, да прави комбинации и да отстрани играчи. Това е огромна опасност във футбола в днешно време, изключително против стилен тим като Шериф. През второто полувреме заложих на Ронадло и Рашфорд близо един до различен, като и двамата отбелазаха голове. Това е добър сигнал и демонстрира, че можем да надграждаме на тази основа ", добави нидерландецът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР