Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг остана доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг остана доволен от
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Отново не се предадохме, въпреки че изоставахме в резултата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг остана удовлетворен от равенството 1:1 с Челси. " Червените дяволи " се домогнаха до точката надълбоко в добавеното време с попадние на Каземиро. Наставникът отличи бразилеца, само че засипа с похвали целия си тим за себераздаването и за това, че се бори до дъно.

" Заради това привлякохме Каземиро. Знаем на какво е кадърен. Той се е потвърдил в Испания, в Шампионската лига, на най-високо равнище и в този момент продължава да го прави и в Премиър лийг. Ясно е, че тук шампионата е друго и му трябваше къс интервал на акомодация, само че от мач на мач се вижда по какъв начин израства и се трансформира във значима фигура за тима. Той внася успокоение, организация, а също така бележи и голове. Изключително потребен е за нас ", съобщи нидерландецът.

" На този стадий от сезона съм доста благополучен от тази точка поради това, че се борихме до дъно за нея. Направихме същото и предходната седмица против Омония, с цел да вземем успеха. Днес още веднъж не се предадохме, макар че изоставахме в резултата. Показахме резистентност, а това е доста значимо за всеки тим. Това е още едно качество, което Каземиро привнесе в нашия отбор ", приключи той.
 Челси и Манчестър Юнайтед направиха 1:1
Късна драма остави без победител огромното дерби сред Челси и Манчестър Юнайтед

С голове в края
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР