Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг обяви, че те

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг обяви, че те
Коментари Харесай

Тен Хаг: Стилът на Нюкасъл е дразнещ

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг разгласи, че те “червените дяволи ” не престават да вземат своя сезон мач за мача, само че когато си достигнал до край би трябвало да направиш всичко допустимо, с цел да го спечелиш. Тимът от “Олд Трафорд ” излиза против Нюкасъл в неделя от 18:30 в решителния край за “Карабао къп ” и в опит да вземат първи трофей от 2017-а, когато победиха точно в този шампионат на вътрешната сцена, както и в Лига Европа.

“Страхотно е, че взимаме всеки мач доста съществено, както и всеки шампионат, само че когато играеш край, искаш да го спечелиш. Това е отлична опция за нас да вземем трофей, тъй като футболът е точно за това. Феновете го чакат от нас, тъй че ще дадем всичко от себе си. Наистина чакаме с неспокойствие този мач.

Нюкасъл е един малко провокиращ отбор в метода си на игра. Те са тимът в Премиър лийг, в чийто мачове има минимум практическо игрово време. В това отношение Ник Поуп им е доста потребно, да забележим по какъв начин ще решат казусът с отсъствието му.

Ние просто го знаем като факт, само че не сме там и не знаем какви указания ще бъдат дадени на съперника. За нас най-важно е да успеем да се съсредоточим върху нашата игра и нашето показване. Нужно е да бъдем ефикасни и да намерим верните моменти, в които да нанесем нашия удар, ” разяснява нидерландският експерт.

След това Тен Хаг бе запитан за положението на играчите му, защото по-рано през днешния ден се появиха информации, че Маркъс Рашфорд е с контузия и е под въпрос за срещата. Английският национал през вчерашния ден напусна терена накуцвайки при успеха над Барселона. Самият ментор обаче отговори, че занапред играчите ще дойдат въз основата и едвам тогава ще може да бъде прегледано тяхното положение.

“Не, Масиал още веднъж няма да е разполагаем за финала в неделя. За положението на Рашфорд не знам нищо съответно, тъй като играчите занапред ще дойдат за днешната подготовка и едвам тогава ще забележим неговото положение. Ще би трябвало да изчакаме, ” изясни наставникът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР