Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг настоя, че има

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг настоя, че има
Коментари Харесай

Тен Хаг: Утре ще видите какво различно ще направим

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг настоя, че има концепция по какъв начин да помогне на тима си да се показа по-добре в реванша против Барселона от плейофите на шампионата Лига Европа. В първия мач двата отбора приключиха при резултат 2:2, а нидерландският експерт увери, че знае какво да създадат „ алените дяволи “, с цел да реализиран краен триумф.

„ Ще видите на следващия ден на терена какво ще създадем друго. Имам концепция. Всички желаеме да печелим огромни мачове “, сподели Ерик загар Хаг на конференцията преди срещата, представен от организация „ Ройтерс “.

„ Всички мечтаем за сходни дуели, а в този момент се любуваме и нямаме самообладание за предизвикването. Трябва да дадем всичко най-хубаво от себе си. Целта постоянно са трофеите и се концентрираме върху идващия мач. Трябва да задържим същата конфигурация и да покажем най-хубавата си версия “, разяснява още нидерландецът преди мача на британска земя в четвъртък.

През предишния сезон Манчестър Юнайтед приключи във Висшата лига с минимум точки в историята си – 58 и не е печелил трофей от 2017-а, само че Тен Хаг върна очакванията на последователите на отбора с представянето през сегашния сезон. Юнайтед е трети във краткотрайното класиране с 49 точки, на пет от водача Арсенал, който има мач по-малко.

Защитникът Рафаел Варан съобщи, че съгласно него самочувствието е изиграло значима роля за резултатите на тима от началото на сезона. „ На второ място е дисциплината. Тактически знаем тъкмо по какъв начин желаеме да играем и да направляваме мача. С малко повече опит, а и усъвършенствана психическа настройка сме, тъй че това е разликата “, сподели Варан.

Ерик загар Хаг разкри, че капитанът Хари Магуайър и бразилецът Антони са възобновили тренировки и могат да се завърнат в игра за Манчестър Юнайтед против Барселона, само че французинът Антони Марсиал ще пропусне дуела.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР